Uslovi korišćenja

Osnovni podaci o firmi

Naziv firme: SDS PROPERTY SOLUTIONS
Naziv ulice i broj: Tošin Bunar 179, 11070 Novi Beograd
Šifra delatnosti: 5630
Matični broj lica (pravna lica, radnje): 21241946
Poreski identifikacioni broj (PIB): 109782137
Web adresa: www.mesarabelareka.rs
Kontakt telefon: 0628801766
E-mail: narudzbine@mesarabelareka.rs

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kontakt podaci

Naziv firme: SDS PROPERTY SOLUTIONS
Naziv ulice i broj: Tošin Bunar 179, 11070 Novi Beograd
Web adresa: www.mesarabelareka.rs
Kontakt telefon: 0628801766
E-mail: narudzbine@mesarabelareka.rs

Dostava robe i eventualna ograničenja

Postupak kupovine
Kupovina proizvoda koji se prodaju putem sajta www.mesarabelareka.rs podrazumeva kupovinu od strane registrovanog korisnika. Minimalan iznos kupovine putem sajta je 4000 dinara (slovima: četiri hiljade dinara i 00/100) sa PDV-om, bez troškova dostave. Slanjem porudžbine kupac prihvata ove Uslove korišćenja i prodaje. Smatraće se da je potvrdom porudžbine od strane Trgovca zaključen ugovor između Trgovca i Kupca. Ovi Uslovi korišćenja i prodaje su sačinjeni na srpskom i engleskom jeziku, pa je ugovor između Trgovca i Kupca moguće zaključiti na srpskom i engleskom jeziku.

Kupovina od strane registrovanog korisnika
Kupac može da se registruje kao korisnik sajta www.mesarabelareka.rs na odgovarajućoj stranici i unosom traženih podataka (ime, prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail). Podaci će biti čuvani u skladu sa zakonom i politikom privatnosti Trgovca. Kupovina od strane registrovanog korisnika se obavlja tako što se korisnik prijavi na sistem koristeći svoje registracione podatke (korisničko ime i lozinku), a zatim izabrane proizvode stavi u korpu, izabere način plaćanja i potvrdi porudžbinu.

Način plaćanja
Plaćanje porudžbine izvršene putem sajta www.mesarabelareka.rs je moguće izvršiti platnim karticama, kao i pouzećem.

Dostava
Nakon slanja porudžbine od strane Kupca počinje status obrade porudžbine. Tokom obrade na mail adresu kupca biće poslato obaveštenje o uspešnoj kupovini. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za porudžbinu, Trgovac će kontaktirati kupca bez odlaganja. Od trenutka potvrde porudžbine, rok isporuke je 5 radnih dana. Dostava robe koja je poručena putem sajta www.mesarabelareka.rs vrši se specijalizovanim dostavnim vozilima na teritoriji Grada Beograda. Dostava pošiljki na adresu koju je kupac naznačio u porudžbini vrši se radnim danima u periodu od 08:00h do 17:00h. Troškove dostave na teritoriji Grada Beograda snosi kupac ukoliko je iznos porudžbine manji od 6000 RSD u fixnom iznosu od 500 RSD. Ukoliko je porudžbina veća od 6000 RSD dostava je besplatna.

Politika reklamacija

Reklamacija i zamena robe
Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen kao i da se nalazi u originalnom pakovanju, a troškove povraćaja snosi Kupac. Kupac mora da navede razloge zamene. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta Trgovac je obavezan da kupcu zameni proizvod za ispravan, a sve troškove snosi Trgovac. Ukoliko kupljeni proizvod za koji se traži zamena ne postoji na stanju, Trgovac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. U slučaju nemogućnosti zamene Trgovac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi Kupac. Za uvažene reklamacije, Trgovac snosi sve troškove transporta. Oštećenja u transportu, vidljiva na pakovanju proizvoda kupac je dužan da odmah prijavi kuriru koji isporuči robu, kao i Trgovcu u roku od 24h od prijema robe. Ukoliko kupac nakon prijema pošiljke utvrdi da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, dužan je da u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, na email narudzbine@mesarabelareka.rs obavesti Trgovca o nedostacima ili da dostavi popunjen reklamacioni list SDS Property Solutions doo Beograd, na adresu Tošin bunar 179, 11070 Novi Beograd, Beograd sa naznakom “Reklamacija BS”. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste. Reklamacioni list se nalazi na sajtu www.mesarabelareka.rs.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime MESARA BELA REKA obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima koji su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni MESARA BELA REKA (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Mesara Bela Reka je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Shopping cart

close